ZUIDPLEIN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1931 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Zuidplein. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 20:07 Helaas absoluut niet de ervaring die andere delen. Al vaak bestekd, ook vandaag weer na ruim 2 uur wachten maar goed het is vrijdag. 13.50 euro voor 10 frietjes, een half bakje saus en een droge burger. Ik dacht ik probeer het nog eens maar helaas.
21 jun 2024 om 10:16 Durum en turkse pizza, verse ingredienten en smakelijk, voor zoontje hadden ze minder saus gedaan zoals verzocht. Bezorging zoals aangegeven.
21 jun 2024 om 0:26 Simpel! Beter dan dit heb je niet in Tilburg.
20 jun 2024 om 22:17 Bezorging was laat maar bezorg bood heel netjes excuses aan omdat het druk was. De kapsalon was wederom heerlijk. Beste in Tilburg
20 jun 2024 om 19:27 Echt een aanrader.
18 jun 2024 om 20:14 Hele lekkere burgers en nog lekkerdere frietjes. En ze bezorgen super snel!
13 jun 2024 om 20:47 Lekker snel en simpelweg heerlijke kapsalon.
12 jun 2024 om 20:00 Heerlijk.
10 jun 2024 om 12:43 Toppie!!
8 jun 2024 om 19:46 Was heel erg lekker meestal smaken de frietjes niet dan lijkt het of je het 2x hebt gebakken maar bij deze zaak was echt lekker dikke tip haal hier jullie frietjes!! De frietjes waten gekruid met paprika poeder!!
8 jun 2024 om 13:09 Top
7 jun 2024 om 0:44 Het was er erg snel en dat was fijn! Het was ook lekker, al had er van mij iets meer saus op gemogen. Ik had bij saus2 geen saus aangegeven, dat doe ik volgende keer dus wel. En de volgende keer grote bak kapsalon want het was echt lekker!